446
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-446,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
logo lis leijser
logo_lis_deel2

De mens en zijn gedrag zijn en blijven mijn grote inspiratiebronnen. Het contact, de ontmoetingen, de uitwisseling van gedachten en meningen zijn voor mij belangrijke drijfveren geweest om te gaan fotograferen.

 

Bij het fotograferen richt ik mij op het maken van een natuurgetrouw portret waarbij, vanuit mijn perspectief, persoonlijkheid en karakter het best tot uiting komen.

 

Mijn passie voor fotografie ontstond tijdens mijn reizen in mijn jonge jaren. Na mijn studie bedrijfskunde en internationaal werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, volg ik nu wéér mijn hart. In 2015 ben ik gaan studeren aan de Fotoacademie in Amsterdam. In 2018 ben ik afgestudeerd op mijn meest favoriete onderwerp: Portretten.

“The unexamined life is not worth living.” 

Socrates