747
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-747,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
logo lis leijser
logo_lis_deel2

“Life isn’t about finding yourself.
Life is about creating yourself.” 


George Bernard Shaw

We worden ouder. We leven langer en gezonder in een sprankelende en spannende tijd. De wereld is oneindig veel groter geworden en ons dagelijks leven is binnen één generatie onvoorstelbaar veranderd. 

 

De fotografie geeft mij de mogelijkheid de levens van anderen te volgen. Te portretteren. Mensen die ouder worden in deze tijd. Mensen uit mijn omgeving. Mensen die een voorbeeld voor mij zijn. Mensen die mij boeien. 

 

De portretten van ‘age’ hebben allemaal iets gemeen: een open blik, doorzettingsvermogen, optimisme, creativiteit – en een niet aflatende nieuwsgierigheid. Ik hoop dat ik het geluk mag hebben om net zo gracieus ouder te worden.

 

It is not about age!